Powered by Propulsion
B2B SALES CENTRE SOFTWARE

Propulsion Sales Centre Software als de motor van uw succes

Wanneer u zelf de kennis en ervaring in huis heeft om uw doelmarkt te bewerken, laat de Propulsion Sales Centre Software dan de motor van uw succes zijn. Onze software is specifiek voor de B2B markt ontwikkeld, en stelt gebruikers in staat deze markt beter te benaderen dan voor de B2C markt gemaakte alternatieven. Zo houdt onze software rekening met bedrijfsstructuren, zodat holding en vestingen van elkaar kunnen worden onderscheiden. Bovendien bouwt u met onze software met ieder contactmoment de profielen van uw contactpersonen op, waardoor u steeds beter kunt inspelen op hun behoeften en intenties. Zo ontstaat er overzicht en duidelijkheid, die u helpt bij het beter bewerken van uw doelmarkt.

Krachtige combinatie

De Propulsion Sales Centre Software stelt u in staat snel en effectief te starten met het benaderen van uw doelmarkt. De sofware is combineerbaar met Marketing Automation software, en kan dienst doen als aanvulling op CRM software. Uiteraard helpen wij u met uw eerste campagne inrichting en zorgen we ervoor dat alles goed is ingesteld. Zo kunt u direct van start met het brengen van regelmaat in uw New Business generatie. Ook kunt u altijd op ons rekenen als het gaat om tweedelijns support en assistentie bij het verder verbeteren van uw campagne.

Propulsion_B2B-Sales-Centre-Software_760x760_Tools

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Per individueel contactpersoon een volledige online en offline contacthistorie

Biedt de mogelijkheid campagnes direct bij te sturen

Houdt rekening met multi-level indeling van bedrijven

Bekijk hier een van onze cases:

Een volledig prospect beeld dankzij de combinatie met hun CRM

Een flexibele, schaalbare marktbewerkingsomgeving

Een duidelijk idee wat hun doelmarkt bezig houdt

Ritme in sales en communicatie

Toyota Material Handling gebruikt Propulsion Sales Centre Software

Toyota Material Handling heeft een klein kernteam van binnendienst verkopers die continue de markt bewerken op eindklant niveau. Toyota kiest ervoor deze operatie zelf te managen en uit te voeren, door gebruik te maken van de Propulsion B2B Campagne Management Software. Toyota geeft zelf inhoud aan de opzet en inhoud van de campagne processen. Begeleiding van het Sales Centre wordt ook door Toyota gedaan.

Propulsion fungeert voor Toyota als tweedelijns helpdesk voor zowel campagne-inhoud als software vragen. Voor Toyota is een koppeling gemaakt tussen hun CRM systeem en de Propulsion Software. Dankzij deze koppeling hebben accountmanagers en sales agents dezelfde informatie met betrekking tot klanten en prospects tot hun beschikking.

De Propulsion Sales Centre Software maakt het voor Toyota mogelijk zeer gerichte communicatie relaties met prospects te hebben. Dankzij onze oplossing registreert Toyota veel sneller thema’s die in haar doelmarkt leven. Toyota kan zo makkelijk relevante aanbiedingen en aanleidingen naar de juiste doelmarkt brengen.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing
Afspraak Planner Software

appointment-planner-software-

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Leadnurturing

Converteer B2B Online leads (MQL’s) naar echte business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us