Breng uw doelmarkt in kaart door dataverrijking

Het vinden van de juiste boodschap voor uw doelgroep is een belangrijke stap in het opzetten van een succesvolle campagne. Het vinden van de juiste doelgroep voor uw boodschap is echter net zo cruciaal. Propulsion helpt u met het aanmaken en verrijken van targetlijsten. Zo zorgt u er met Propulsion voor dat u de relevante spelers binnen uw doelmarkt in kaart brengt.

De dataverrijkingsdiensten van Propulsion helpen u het proces van dataverrijking te optimaliseren, zodat de communicatierelatie gericht kan starten. Met onze SalesSniper App zorgen uw eigen sales mensen en accountmanagers voor een continue aanwas van new business suspects, zonder dat zij zelf data moeten invoeren. Met de Propulsion Extractor software zoeken we naar bedrijven die passen in uw huidige klantbeeld. Deze voegen we, na verrijking via Desk Research, als suspects toe aan uw bestaande targetlijsten.

Proces brengt succes

Ook na het eerste contact blijft het belangrijk de informatie over uw doelmarkt actueel te houden. We brengen de veranderende interesses van uw complete pipeline doorlopend in kaart. Het continue kunnen registreren van kenmerken en intenties stelt u in staat om nieuwe business mogelijkheden te ontdekken. De dataverrijking door Propulsion maakt database-driven sales mogelijk.


Microsoft Surestep Programma’s

Propulsion_Dataverrijking_760x760_Tools

Maak een blauwdruk van uw doelmarkt

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Het begin van database-driven sales

Betrek de verkopers bij het bouwen van targetlijsten

Bekijk hier de case:

Gerenommeerd ICT-Security bedrijf heeft dankzij Propulsion de route naar nieuwe markten gevonden

Propulsion heeft voor een gerenommeerd ICT-Security bedrijf de route naar de olie- en gasmarkt binnen Europa gezocht en gevonden. Het bedrijf wilde onderzoek uitvoeren om te zien of de olie- en gasmarkt een markt was waar men zich naartoe zou kunnen bewegen. Propulsion heeft in samenwerking met business partner Prospectory de propositie voor deze specifieke markt uitgewerkt en is deze propositie vervolgens in de praktijk gaan testen.

Door desk research, en gebruik van Propulsion tools zoals onze Extractor is de startlijst die het bedrijf leverde bij aanvang verrijkt tot een complete doelmarkt van bedrijven binnen Europa, compleet met relevante contactpersonen en hun gegevens.

Vervolgens heeft Propulsion door geduldig testen en uitproberen de juiste weg gevonden om met de nieuwe doelmarkt in contact te komen. Het door Propulsion uitgevoerde onderzoek heeft ertoe geleid dat er bij het ICT-Security bedrijf een opschaling op meerdere doelmarkten en aanleidingen binnen Europa plaatsvindt.

IS PROPULSION IETS VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Contact

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SALESSNIPER

Gericht nieuwe doelmarkt toevoegen

Bekijk onze oplossing

B2B TELESALES

Bouwen aan business relaties

Bekijk onze oplossing

AFSPRAKEN
PLANNER

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B LEADGENERATIE

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

DATAVERRIJKING

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B SALES CENTER SOFTWARE

Verkoopprocessen

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B LEADNURTURING

Converteer online leads/MQL’s in business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

Succesverhaal_Microsoft

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.


Lees meer…

Succesverhaal_Oracle

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.


Lees meer…

Succesverhaal_Menzis

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.


Lees meer…

Propulsion_Succesverhalen

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.


Lees meer…

#ATYOURSERVICE

nordcloud_logo
Oracle_logo
Microsoft_logo
Logo_Also
Lenovo_logo
INGRAMMICRO_logo
infoprojects_logo
HPE_Logo
Franx-logo
findwhere-logo
Insight_logo
Copaco_Logo
ABN-AMRO_logo
zibber-logo
Toyota_logo
Techdata_logo
citrix-logo-black
logo_soomedia
Vmware_logo
Saas_logo
routit-logo
leaseweb_logo
Menzis-Side-1024x487
duracert_logo
logo_energiebespaarders
Logo-Netwerk-Nederland-Kleur
Logo Arcserve
LOGO_Energie-Inspectie
VWE Automative logo