Powered by Propulsion
SALES SNIPER

Targets zoeken zonder data entry met SalesSniper

De Propulsion SalesSniper app is de verbinding tussen uw buitendienst en de dataverrijkingsdiensten van Propulsion. Door uw verkopers tijdens hun werk in staat te stellen targets door te geven, is het mogelijk dat de afdeling Sales deelneemt aan het leadgeneratieproces.

SalesSniper werkt met spraakherkenning; uw verkoopmedewerkers spreken de naam en plaats van een potentiële lead in en activeren hiermee aan de achterkant het dataverrijkingsproces. Het verrijken van de data kunt u aan ons overlaten, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen.

Doorlopende opvolging

U kunt er ook voor kiezen om het leggen van het eerste contact over te laten aan Propulsion. Op deze manier kan iedere afdeling blijven doen waar ze goed in zijn, en zorgt Propulsion ervoor dat u dankzij SalesSniper leads ontvangt waar verkopers direct mee aan de slag kunnen. Zo ontstaat er een heel nieuw kanaal via welk uw bedrijf leads genereert.

Uw sales mensen hebben de kennis en ervaring om direct mogelijke leads te herkennen. Met SalesSniper zorgt u ervoor dat u gebruik kunt maken van hun intuïtie.

Propulsion_SalesSniper_760x760_Tools

Maak gebruik van uw sales expertise en intuïtie

Is onderdeel van uw leadgeneratie en -opvolging

Zorgt voor een continue aanwas van new business suspects

Zorgt voor focus op new business intake

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing
Afspraak Planner Software

appointment-planner-software-

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Leadnurturing

Converteer B2B Online leads (MQL’s) naar echte business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us