Powered by Propulsion
B2B LEAD GENERATION

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bij Propulsion staat B2B Leadgeneratie voor het ontzorgen van onze klanten als het gaat om het vergaren van salesleads. Dat doen we door samen met u een proces op te stellen om uw doelmarkt op een zo effectief mogelijke wijze te bewerken. Leadgeneratie kunnen we zowel vóór u, als mét u doen. Met onze gecombineerde kennis en ervaring vullen we uw sales pipeline.

B2B leadgeneratie is een doorlopend proces, of het nu gaat om bedrijven waar u mee in contact wilt komen, of bedrijven die op zoek zijn naar contact met u.

Krachtige Combinatie van inbound en outbound

Propulsion slaat met haar werkwijze een brug tussen gericht contact zoeken via telefoon of e-mail, en inspelen op inkomende traffic op uw website via marketing automation. Propulsion helpt u zowel bij het inrichten als het op elkaar afstemmen van deze twee bewerkingswijzen. Met deze strategische combinatie zorgen we voor optimaal effect als het gaat om het vinden en starten van business relaties.

Propulsion helpt u bij het bedenken, uitvoeren, en optimaliseren van uw B2B leadgeneratie campagne. Onze aanpak kenmerkt zich door grip en begrip op uw marktbewerkingsproces. Bovendien heeft u dankzij online dashboarding altijd zicht op de resultaten.

Propulsion_Lead-Generatie_255_Tools

Helpt u bij het afstemmen van uw propositie op uw doelmarkt

Een aanvulling op uw huidige online inspanningen

Brengt ritme in uw B2B leadgeneratie

Overzichtelijke rapportages & Realtime dashboarding

Bekijk hier de case:

In 10 landen een directe conversie van 30-35% op gemaakte afspraken behaald

Een internationaal toepasbare route naar de markt gevonden

Een direct voor de doelmarkt passend en effectieve campagneblauwdruk in huis

Met het volste vertrouwen een telesales operatie in Amsterdam kunnen starten met 400 agents die werken op basis van door Propulsion ontwikkelde concepten

Oracle kwam naar Propulsion voor leadgeneratie in een lastige doelmarkt

Eind 2014 benaderde Oracle Propulsion met een hoofdpijndossier. De eigen leadgeneratie op de productgroep Fusion verliep niet naar wens, de pipeline raakte leeg en het wilde intern niet lukken het project aan de praat de krijgen. Fusion is een complexe projectgroep, bestaande uit door overnames aan Oracle toegevoegde producten, zoals Customer Service-oplossing RightNow, Campaign Management-oplossing Eloqua en Social Media Listening-oplossing Virtue.

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt. De doelmarkt in kwestie was een lijst van zeer grote bedrijven in tien verschillende landen

Na een dataverrijkingsproces, waarmee contactpersonen en relevante thema’s zijn gevonden, is Propulsion gestart met de marktbewerking. Door geduldig, flexibel en via online en offline kanalen te werken, is het Propulsion gelukt de juiste route naar de markt te vinden. Onze bereidheid te testen en bij te sturen was doorslaggevend voor het succes van de campagne.

IS PROPULSION IETS VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SALESSNIPER

Gericht nieuwe doelmarkt toevoegen
Bekijk onze oplossing

B2B TELESALES

Bouwen aan business relaties
Bekijk onze oplossing

AFSPRAKEN
PLANNER

Efficient plannen
Bekijk onze oplossing

B2B LEADGENERATIE

Slimmere B2B Leadgeneratie
Bekijk onze oplossing

DATAVERRIJKING

Aanmaken en verrijken van targetlijsten
Bekijk onze oplossing

B2B SALES CENTER SOFTWARE

Verkoopprocessen
Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Verdeel en volg salesleads
Bekijk onze oplossing

B2B LEADNURTURING

Converteer online leads/MQL's in business relaties
Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

Succesverhaal_Microsoft

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

Succesverhaal_Oracle

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

Succesverhaal_Menzis

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

Propulsion_Succesverhalen

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE