Powered by Propulsion
APPOINTMENT PLANNER

Online oplossing voor het plannen van afspraken

Met de Propulsion Afspraak Planner Software lost u logistieke uitdagingen rondom afspraken snel en gemakkelijk op. De Propulsion Afspraak Planner Software stelt u in staat efficiënt om te gaan met complexiteit die ontstaat, wanneer adviseurs uit vele bronnen afspraken binnenkrijgen.

Onze software werkt met een optiegenerator, deze houdt automatisch rekening met de reistijd, beschikbaarheid, skills, en het werkgebied van uw buitendienst medewerkers. Vervolgens worden de meest optimale opties voor een afspraak gegenereerd.

Stroomlijn uw boekingsproces

Omdat de Propulsion Afspraak Planner cloud-based is, is hij altijd en overal toegankelijk. Of het nu de buitendienst, de klant zelf of het kantoorpersoneel is die de afspraak maakt, deze kan direct op het ideale moment worden ingepland. Afspraakbevestigingen en -herinneringen worden automatisch per mail of SMS verzonden.

Dankzij de ingebouwde rapportagefunctie heeft u altijd inzicht in het resultaat van de afspraak. Zo kunt u de effectiviteit van het boekingsproces nog verder verbeteren.

Afspraak Planner Software

Krachtige aanvulling op uw CRM software

Minimaliseert de kans op boekingsfouten

Minder reistijd en meer afspraken per dag per adviseur

Online afspraken maken via optiegenerator

Synchroniseert naadloos met Microsoft Exchange

Bekijk hier onze cases:

Propulsion heeft, in samenwerking met Capter, voor Nationale Nederlanden een online afspraakmechanisme opgezet om afspraken in te plannen tussen verzekeringsadviseurs en klanten.

Het achterliggende proces bestaat uit het uitsturen van een gerichte e-mail. Via deze e-mail komen klanten terecht op een landing page waar ze direct een afspraak kunnen inboeken.

Vervolgens toont de optiegenerator de meest optimale afspraakmomenten voor zowel klant als adviseur. Het resultaat van deze manier van werken is een hoge afspraakdichtheid per adviseur. De logistiek rond de afspraak wordt automatisch door de Propulsion software geregistreerd afgehandeld.

Nationale Nederlanden heeft dankzij Propulsion:

Een klantvriendelijke, laagdrempelige manier om afspraken in te boeken via e-mails en landing pages

Optimale afstemming tussen beschikbaarheid van adviseurs en de vraag naar afspraken

Geautomatiseerde logistiek rond afspraken

Online dashboarding voor alle betrokken partijen

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dankzij de Propulsion Afspraak Planner heeft ABN Amro

Dagelijkse reistijd met 25% teruggebracht

Ervoor gezorgd dat er 30% minder personeel nodig is om de boekingen te verrichten

De vullingsgraad op de agenda’s met 25% doen stijgen, waardoor adviseurs effectiever met hun tijd om kunnen gaan

De win- loss analyse op afspraakresultaten van de buitendienst inzichtelijk gemaakt

 ABN Amro vertrouwt op de Propulsion Afspraak Planner Software

 

De samenwerking tussen ABN Amro en Propulsion is gestart in 2005. ABN Amro contactcenters van Your Business Banking adviseurs maken afspraken en generen leads. Zij gebruiken de Propulsion Afspraak Planner om deze zo efficiënt mogelijk in te plannen. In 2015 is ook de afdeling Rentederivaten gestart met gebruik van de Propulsion Afspraak Planner Software.

Afspraken worden op een zodanige manier ingepland, dat ze gelijkmatig worden verdeeld onder de verschillende adviseurs. Met dank aan onze software heeft ABN altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de adviseurs.

ZIEN24 combineert haar platform met Propulsion Afspraak Planner Software

Voor ZIEN24 uit Rotterdam heeft Propulsion een online afspraakmechanisme opgezet om afspraken in te plannen tussen makelaars en hun bestaande klanten.

In dit geval gaat het over het maken van woningpresentaties, waar fotografen in heel Nederland ingeboekt moeten worden. De makelaar is klant bij ZIEN24, en heeft een inlog op het ZIEN24 platform. Dit platform is gesynchroniseerd met onze Afspraak Planner, waardoor beide systemen met elkaar samenwerken om het beste resultaat te bereiken.

Zodra de makelaar zijn keuze heeft gemaakt toont de Afspraak Planner Software van Propulsion de passende afspraakgelegenheden waaruit de makelaar kan kiezen. Bij het bepalen van de passende mogelijkheden houdt de software automatisch rekening met de reistijd, de al geboekte afspraken, maar ook de benodigde kunde en locatie van de afspraak.

De Propulsion Afspraak Planner biedt ZIEN24:

Complete integratie tussen het Zien24 portal en Propulsion software

Geautomatiseerde communicatie rond de afspraken

Afstemming tussen beschikbaarheid adviseurs en afspraakbehoefte klanten

Effectieve afspraken met minimale reistijd

Dankzij gebruik van de Propulsion Afspraak Planner kan Gastouderbureau Krokodilletje:

Snel en gemakkelijk de agenda’s van consulenten vullen

Haar consulenten online inzicht geven in afsprakengegevens en klanthistorie

Logistiek rondom afspraken aansturen

Boeken gastouders online hun afspraken met consulenten

Gastouderbureau Krokodilletje gebruikt Propulsion Afspraak Planner Software

 

Consulenten van Gastouderbureau Krokodilletje zijn iedere dag onderweg om afspraken tussen ouders en gastouders op locatie bij te wonen. Om deze afspraken zo efficiënt mogelijk in te plannen, moet er een verband worden gelegd tussen de locatie en onderlinge reistijd van afspraken. Met een snel groeiende organisatie is dit voor Krokodilletje een steeds gecompliceerdere logistieke onderneming geworden. In 2015 is Krokodilletje, om toch snel en effectief afspraken te kunnen blijven inplannen, gebruik gaan maken van de Propulsion Afspraak Planner Software.

Onze software biedt de de afspraakboekers automatisch geoptimaliseerde afspraakopties. Bij het genereren van de opties legt de Propulsion Afspraak Planner Software het lastig handmatig te leggen verband tussen locatie, onderlinge reistijd van afspraken en beschikbaarheid van consulenten. Het gebruik van onze software resulteert voor Krokodilletje in meer afspraken per dag voor de consulenten en een tijdsbesparing voor de boekers.

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing
Afspraak Planner Software

appointment-planner-software-

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Leadnurturing

Converteer B2B Online leads (MQL’s) naar echte business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us