Powered by Propulsion
B2B TELESALES

Slim werken met Propulsion B2B Telesales

Een goede B2B Telesales campagne voeren doe je door slim te bellen in plaats van hard te bellen. Slim bellen doe je door het maken van profielen en registreren van intenties van relevante contactpersonen en bedrijven. Zo veranderen targetlijsten in klantenbestanden.

Weten wat er speelt en leren welke thema’s de doelmarkt bezig houden is de vruchtbare grond waaruit business relaties ontspringen. Met die kennis het eerste contact maken, op een manier die uw doelmarkt aanspreekt, intrigeert en interesseert: dát is hoe een business relatie ontstaat.

Snel aanpassen

Voor Propulsion is B2B Telesales al 18 jaar onderdeel van gerichte marktbewerking. Wij helpen onze klanten bij het leggen van eerste contacten via e-mail of telefoon. Dit hebben we gedaan voor de grootste bedrijven ter wereld, maar ook voor ambitieus MKB.

Wat ons betreft zijn de ideëen die uit de praktijk voortkomen enorm waardevol. Daarom maken we direct contact tussen u als opdrachtgever en onze agents mogelijk. Zo komen de beste ideeën naar boven om uw campagne verder te verbeteren. Ons team is gewend snel bij te sturen, zodat verbeterstappen snel genomen worden. Dit is met name in de B2B omgeving van belang omdat doelmarkten niet groot zijn.

Propulsion_B2B-Telesales_760x760_Tools

Zeer gedreven meertalige Sales Team

Realtime Dashboarding

Ruim 18 jaar ervaring in B2B Telesales

Een onderdeel van solide marktbewerking

Bekijk hier de case:

Groei gerealiseerd in partnerprogramma EMEA

Verkoop van resellers in kaart gebracht

Zich bewezen als effectieve strategisch partner

Ritme in sales en communicatie

Lenovo rekent op Propulsion voor bouw Partnerkanaal

In 2015 is Lenovo in samenwerking met Propulsion gestart met het uitbouwen van haar partnerkanaal in de Benelux. Het doel van het nieuwe partnerkanaal was het beter informeren van automatiseerders en computerwinkels over producten, acties en evenementen van Lenovo in Nederland en België.

Propulsion verschaft informatie over relevante zaken aan partners, en wint informatie voor Lenovo in bij de partners. Deze informatie van haar partners gebruikt Lenovo als input voor nieuwe acties.

In 2015-2016 was het Lenovo Channel Activation Programma via Propulsion het meest succesvolle activatieprogramma in Europa.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing
Afspraak Planner Software

appointment-planner-software-

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Leadnurturing

Converteer B2B Online leads (MQL’s) naar echte business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us