Powered by Propulsion
B2B Leadnurturing

B2B Leadnurturing 

Propulsion helpt haar B2B klanten met de puzzel hoe zij online leadgeneratie processen samen laten werken met authentieke salestechnieken om de eerste online contact momenten effectief om te vormen tot business relaties.

Daarbij zijn we ervan overtuigd dat indien je je alleen afhankelijk stelt van online intake van B2B leads dit teveel tijd kost en een onvoorspelbare pipeline oplevert. 

Om echt meters te maken is het vereist dat online inbound hand in hand gaat met outbound gericht werken. We hebben deze aanpak keer op keer met groot succes zien werken voor vele grote en kleine bedrijven in allerlei branches. 

Onze klanten hebben MA en social selling vaak al werkend. Propulsion plakt hier een solide sales proces tegenaan waardoor juiste B2B leadnurturing gebeurt. Hierbij lopen online en offline door elkaar. We helpen uw nieuwe relaties met de juiste stappen in hun oriëntatie-cyclus en koop-cyclus.  

 

Combineer Online inbound MA met Outbound gericht 

Propulsion levert u B2B leadnurturing door een nieuw soort Business Development persoon of team aan te bieden; Ervaren B2B business developers die relevante content kunnen produceren en posten via sociale netwerken, maar tegelijkertijd offline vaardigheden hebben om achter de echte beweegreden van een MQL te komen. Input vanuit de offline gesprekken wordt op relevante thema’s online ingezet en omgekeerd; bewezen online thema’s worden outbound gericht gebruikt om business relaties te bouwen in de doelmarkten die relevant zijn. 

B2B-Leadnurturing_760x760_Tools

Vermijd dat je kostbare tijd van Sales verspilt

Voeg inhoudelijke kwaliteit toe aan de online inspanningen

Bedien jouw toekomstige klanten zoals je zelf ook bediend zou willen worden

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing
Afspraak Planner Software

appointment-planner-software-

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B Leadnurturing

Converteer B2B Online leads (MQL’s) naar echte business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us