Microsoft Surestep Programma's
Sinds 2015 helpt Propulsion met de uitvoering van haar Surestep Programma’

WAT BETEKENT DE MICROSOFT SURESTEP AANPAK VOOR HAAR DISTRI’S EN PARTNERS?

Sinds 2015 helpt Propulsion Microsoft Nederland met haar Surestep Programma uitvoering. Surestep richt zich op een selecte groep Microsoft partners die wel Cloud groeipotentie hebben, maar waar de distri te weinig aandacht aan kan geven omdat deze b.v. niet in het primaire aandachtgebied zitten. Surestep is een relatiebouw programma waarbij de doelen van de partner centraal staan in plaats van de verkoopdoelen van Microsoft of de distri.

Een partner zit een jaar in Surestep om zijn doelen te halen en wordt door de distri geselecteerd. Concreet betekent dit dat gemiddeld 1 keer per maand contact gelegd wordt met de partner om de gemaakte stappen en de nieuwe stappen te bespreken. Doelen en action items worden in Surestep- plannen gezet welke ook gedeeld worden met de partner. Het is ZIJN plan. Surestep helpt de partnerdoelen te halen door de partner te voeden met contact-ritme en focus, relevante informatie en kennis om die doelen te kunnen halen, en het Surestep Team fungeert als linking pin tussen de distri-organisatie en de partner zelf. Uiteindelijke doel is om tractie te maken in overdracht van kennis en ervaring wat uiteindelijk leidt tot meer implementaties waardoor verkoop van Cloud oplossingen voor de partner sneller gaat en makkelijker wordt.

Inmiddels blijkt dat de partners die door Surestep teams worden bewerkt, ongeveer evenveel groei in Cloud oplossingen laten zien als de Inside Account Teams van de distri’s bereiken.

Microsoft_logo

DE KATALYSATOR FUNCTIE VAN SURESTEP

De Surestep teams werken binnen Propulsion dedicated voor een bepaalde distri. Partners worden binnen een Surestep gekoppeld aan 1 team-lid van Surestep. Propulsion werkt voor meerdere distri’s op Surestep in Nederland (5). Surestep partners die bij meerdere distri’s zitten worden ontdubbeld zodat er geen conflict of interest kan ontstaan. Het overgrote deel van de contactmomenten gaat per telefoon, een kleiner stuk online en per email. Gebruik van MS Teams komt hier ook sterk op.

Inmiddels (2018-2020) wordt Surestep voor 2 distri’s met Propulsion internationaal bediend (ALSO – 9 landen en Insight Enterprises – 8 landen). Voor ALSO International doet Propulsion de project management en de via de Propulsion software ingestelde Surestep werkmethodiek; Dit betekent dat in de verschillende landen lokale ALSO Surestep teams werken onder Propulsion project management via de Propulsion software. ALSO International heeft 1 dashboard met alle Surestep partners hun doelen, profielen en tractie.

IS PROPULSION IETS VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

VIA PARTNER TRACTIE KRIJGEN IN CLOUD VERKOPEN

Partners laten weten dat zij door operationele drukte, gewoonlijk weinig tijd en aandacht hebben voor nieuwe avonturen. Surestep geeft deze partners iedere keer een moment om over hun business heen te kijken, en zich te richten op de voor hun relevante zaken en informatie. Surestep selecteert alleen informatie, trainingen, webinars etc.  welk relevant is voor de doelstellingen en de fase waarin de partner zich bevindt. Hierdoor verliezen partners weinig tijd en focus in hun ontwikkeling van Cloud oplossingen voor hun eindklanten. Hierdoor blijft een partner gemotiveerd om zijn plan vorm te blijven geven en hier tijd aan te besteden. De distri zorgt ervoor dat er genoeg “ op de plank ligt” om de gereedschapskist van het Surestep Team te (blijven) vullen. Dat kan bijvoorbeeld een Webinar-reeks op WVD zijn – die de distri zelf organiseert, of een trainingcyclus op Azure vanuit Microsoft.

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SALESSNIPER

Gericht nieuwe doelmarkt toevoegen
Bekijk onze oplossing

B2B TELESALES

Bouwen aan business relaties
Bekijk onze oplossing

AFSPRAKEN
PLANNER

Efficient plannen
Bekijk onze oplossing

B2B LEADGENERATIE

Slimmere B2B Leadgeneratie
Bekijk onze oplossing

DATAVERRIJKING

Aanmaken en verrijken van targetlijsten
Bekijk onze oplossing

B2B SALES CENTER SOFTWARE

Verkoopprocessen
Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Verdeel en volg salesleads
Bekijk onze oplossing

B2B LEADNURTURING

Converteer online leads/MQL's in business relaties
Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

Succesverhaal_Microsoft

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

Succesverhaal_Oracle

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

NN-case

AFSPRAAK PLANNER

Propulsion heeft, in samenwerking met Capter, voor Nationale Nederlanden een online afspraakmechanisme opgezet om afspraken in te plannen tussen verzekeringsadviseurs en klanten.

Propulsion_Succesverhalen

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE