Powered by Propulsion
MARKETING AUTOMATION

Marketing Automation in B2B Leadgeneratie

B2B leadgeneratie is het bouwen en onderhouden van business relaties. Dat kan op twee manieren; outbound (ik benader u) en inbound (u benadert mij). Het opvangen van online inbound wordt gedaan met Marketing Automation. Door Marketing Automation te combineren met actieve outbound ontstaat een veel krachtiger marktbewerkingsproces.

Voordat we u vertellen wat de mogelijkheden van de Marketing Automation zijn, willen we eerlijk zijn over wat Marketing Automation wel en niet kan. Marketing automation is geen wondermiddel; het automatiseert niet het werk van uw marketing afdeling. Het vult niet op magische wijze uw pipeline en zorgt er zeker niet voor dat bezoekers van uw website plotseling massaal aan de telefoon hangen om uw spullen te kopen. Wat Marketing Automation wel is, is een nuttig middel om online activiteiten kracht bij te zetten, door de online bezoekers via uw website aan te spreken op thema’s en onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Marketing Automation stelt u in staat bezoekers die passief de interactie met u zoeken uit te nodigen actief een dialoog met u aan te gaan.

De mogelijkheden van Marketing Automation

Propulsion stelt u via Marketing Automation in staat relevante thema’s bij uw doelgroepen in kaart te brengen en content te creëren die bezoekers uitnodigt om uit de anonimiteit te stappen. Deze informatie dient als basis bij het ontwikkelen van een gerichte benaderingsstrategie voor uw online bezoekers. Het doel is onbekende online bezoekers te converteren in partijen met wie u een gerichte communicatierelatie heeft.

De brug naar gericht contact

Om onze doelen te bereiken is Propulsion B2B Marketing Automation geïntegreerd met onze andere diensten en producten. Sales agents krijgen hierdoor in hun dashboard inzicht in zowel de offline als online contacthistorie van contactpersonen, zodat zij hier direct op kunnen inspelen.

Er is veel te vertellen, er is veel te doen. Wilt u eens vrijblijvend verder praten over uw ideeën en uitdagingen, neem gerust contact met ons op!

Propulsion_Marketing-Automation_760x760_Tools

Een aanvulling op bestaande outbound sales en marketing

Gebruik online interesses van prospects voor outbound sales

Maak het mogelijk de volledige prospect journey in kaart te brengen

Transformeer passief online bezoek tot business relaties

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SalesSniper

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B Telesales

Slim bellen

Bekijk onze oplossing

Afspraakplanner

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B Leadgeneratie

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

Dataverrijking

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B Sales Centre Software

Bekijk onze oplossing

Marketing Automation

van passief naar actieve bezoekers

Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken worden effectief ingepland, dat ze gelijkmatig worden verdeeld onder de verschillende adviseurs. Dankzij onze software heeft ABN altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de adviseurs.

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.

#ATYOURSERVICE

CONTACT

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]

Contact Us