WAT WIL JE LATER WORDENDe Propulsion software is geautomatiseerde afspraakplanner, waarbij vraag (de leerlingen) en aanbod (de professionals) volledig schaalbaar zijn.

PROPULSION HELPT DECANEN

“Wat wil je later worden?” Voor middelbare scholieren een onvermijdelijke, maar vaak lastig te beantwoorden vraag. Vanuit school worden de leerlingen door middel van gesprekken met de decaan, studie- en beroepenmarkten , stages e.d. begeleid bij het formuleren van hun wensen voor de toekomst, echter steeds meer scholen bieden nóg een extra mogelijkheid tijdens deze loopbaanoriëntatie om leerlingen de handvaten te geven tot een zo passend mogelijke keuze te komen.

Zo kwam Propulsion in contact met het Kaj Munk College uit Hoofddorp, met de vraag een helpende hand te bieden bij de organisatie van hun Beroependag 2017. Het Kaj Munk brengt op deze dag ca. 700 leerlingen uit de bovenbouw in groepjes van 3 personen in contact met 80 professionals, werkzaam in verschillende sectoren, die hun ervaringen en advies kunnen delen.

Het Kaj Munk College heeft hun leerlingendatabase bij ons aangeleverd, en wij hebben de combinatie met onze software gemaakt. Hierdoor zijn we in staat geweest de leerlingen van het Kaj Munk College een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier om zich in te schrijven voor de Beroependag.

Optiegenerator-e1487764609443

IS PROPULSION IETS VOOR UW BEDRIJF?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Contact

SCHAALBAAR, INTUÏTIEF EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Propulsion stelt de leerling in staat zelf een keuze te maken uit de verschillende beroepsrichtingen al naar gelang hun interesses en eigen beschikbaarheid. Na hun inschrijving volgt een bevestiging via de mail en hebben zij tot kort voor de Beroependag de mogelijkheid hun keuzes te wijzigen.

De hiervoor gebruikte software heeft een intuïtieve look & feel. Het is een volledig geautomatiseerde afspraakplanner, waarbij vraag (de leerlingen) en aanbod (de professionals) volledig schaalbaar zijn.

Door het invoeren van de juiste parameters kunnen afspraken dusdanig worden ingepland, dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare tijd. Hierdoor ontstaat een efficiënte afsprakenstroom.

De software van Propulsion heeft de Beroependag 2017 van het Kaj Munk College mede tot een succes gemaakt!

PROPULSION AFSPRAAK PLANNER SOFTWARE

Online oplossing voor het plannen van afspraken

Met de Propulsion Afspraak Planner Software lost u logistieke uitdagingen rondom afspraken snel en gemakkelijk op. De Propulsion Afspraak Planner Software stelt u in staat efficiënt om te gaan met complexiteit die ontstaat, wanneer adviseurs uit vele bronnen afspraken binnenkrijgen.

Onze software werkt met een optiegenerator, deze houdt automatisch rekening met de reistijd, beschikbaarheid, skills, en het werkgebied van uw buitendienst medewerkers. Vervolgens worden de meest optimale opties voor een afspraak gegenereerd.

Stroomlijn uw boekingsproces

Omdat de Propulsion Afspraak Planner cloud-based is, is hij altijd en overal toegankelijk. Of het nu de buitendienst, de klant zelf of het kantoorpersoneel is die de afspraak maakt, deze kan direct op het ideale moment worden ingepland. Afspraakbevestigingen en -herinneringen worden automatisch per mail of SMS verzonden.

Dankzij de ingebouwde rapportagefunctie heeft u altijd inzicht in het resultaat van de afspraak. Zo kunt u de effectiviteit van het boekingsproces nog verder verbeteren.

Krachtige aanvulling op uw CRM software​

Minimaliseert de kans op boekingsfouten

Minder reistijd en meer afspraken per dag per adviseur

Online afspraken maken via optiegenerator

Synchroniseert naadloos met Microsoft Exchange

DE OPLOSSINGEN VAN PROPULSION

SALESSNIPER

De verbinding

Bekijk onze oplossing

B2B TELESALES

Slim bellen

Bekijk onze oplossing

AFSPRAKEN
PLANNER

Efficient plannen

Bekijk onze oplossing

B2B LEADGENERATIE

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bekijk onze oplossing

DATAVERRIJKING

Aanmaken en verrijken van targetlijsten

Bekijk onze oplossing

B2B SALES CENTER SOFTWARE


Bekijk onze oplossing

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Verdeel en volg salesleads

Bekijk onze oplossing

B2B LEADNURTURING

Converteer online leads/MQL’s in business relaties

Bekijk onze oplossing

ANDERE SUCCESVERHALEN

Succesverhaal_Microsoft

TOTAL PACKAGE

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.


Lees meer…

Succesverhaal_Oracle

LEAD GENERATIE

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt.


Lees meer…

Succesverhaal_Menzis

AFSPRAAK PLANNER

Afspraken tussen zorgklanten en -adviseurs worden effectief ingepland. Dankzij onze afspraken planner software heeft Menzis altijd een beeld van de vulling van de agenda’s van de zorgadviseurs.


Lees meer…

Propulsion_Succesverhalen

EN DE REST

Al 18 jaar zorgen wij met onze diensten en software voor de optimalisatie van de marktbewerkingsprocessen. Lees meer over onze klanten waar we met veel plezier en trots voor hebben mogen werken.


Lees meer…

#ATYOURSERVICE

Menzis-Side-1024x487
Oracle_logo
infoprojects_logo
INGRAMMICRO_logo
Lenovo_logo
Logo_Also
Microsoft_logo
HPE_Logo
Franx-logo
findwhere-logo
Copaco_Logo
ABN-AMRO_logo
zibber-logo
Techdata_logo
Toyota_logo
Logo Arcserve
LOGO_Energie-Inspectie
VWE Automative logo
logo_energiebespaarders
Logo-Netwerk-Nederland-Kleur
duracert_logo
nordcloud_logo
citrix-logo-black
logo_soomedia
Vmware_logo
Saas_logo
routit-logo
Insight_logo
leaseweb_logo